Welkom Sauna Omgeving Overnachten Arrangementen Reserveren Contact

Een korte wellnessbreak begint bij Het Friese Woud

Last minutes

Direct boeken

Reserveren
Arrangementen

Webdesign Bekijx visuele dienstverlening

Shoppen | Winkelen

Niet dat Noordwolde de uitgelezen plaats is om te gaan shoppen, maar voor de dagelijkse boodschappen is er voldoende te vinden. Twee supermarkten, een klein aantal gezellige winkeltjes, een snackbar, kleding-winkel, huisartikelenzaak, kapper, rookwaar, boeken en anzichtkaarten, het postagentschap en de Rabobank met een pinautomaat.

 

Ook de huisartsenpost met apotheek, tandarts en een dierenarts bevinden zich in Noordwolde.

Noordwolde

Even boodschappen doen (5 km)

Steenwijk, gezellig compact (20 km)

Steenwijk (Nedersaksisch: Steenwiek) is een stad in de Nederlandse provincie Overijssel. Het is met 17.002 inwoners (31 december 2008) de grootste plaats in de gemeente Steenwijkerland. Tot die gemeente behoren tevens de plaatsen Blokzijl, Vollenhove, de dorpen Kuinre en Giethoorn en nog enkele kleinere buurtschappen. Het is gezellig winkelen in Steenwijk en deze plaats heeft een bioscoop en schouwburg.

 

>>lees meer over Steenwijk ...>

Meppel, echt de moeite waard (31 km)

Meppel is een kleine stad, maar het heeft relatief veel bezienswaardigheden. Dit is mede te danken aan het rijke handelsverleden van de stad. Hoewel veel oude gebouwen zijn afgebroken (waar men nu spijt van heeft), is er nog veel te zien in Meppel. Ook Meppel heeft een bioscoop en schouwburg.

 

>>lees meer over Meppel ...>

Sport-stad Heerenveen (27 km)

Heerenveen is het oudste veenkanaaldorp van Nederland. De plaats is in 1551 ontstaan op het kruis-punt van de Heeresloot (officieel, Fries: Hearresleat, vroeger: Heerensloot) en de Schoterlandse Compagnonsvaart. Hier lag ook de Heereweg, de verbindingsweg Zwolle-Leeuwarden. Heerenveen heeft een bioscoop en een theater.

 

>>lees meer over Heerenveen ...>

Drachten is de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland in de Nederlandse provincie Friesland. Met 44.792 inwoners is het na Leeuwarden naar inwonertal de grootste plaats in Friesland, met bioscoop en theater.

 

>>lees meer over Drachten ...>

Drachten, volop in beweging (31 km)

Wolvega (17 km) en Oosterwolde (15 km) zijn wat kleiner in omvang, maar zeker de moeite waard.